Emelie Rahm

Emelie Rahm

Tjejkväll och förlossningsdrömmar

Halloj! Igår hade jag Hanna på besök och Viktor var borta hos en kompis och kollade fotbollen, så det blev en riktig tjejkväll med andra ord. Hanna lärde jag känna när jag bytte skola i nian och hamnade i hennes klass på Södervångskolan i Vellinge, dock började våran vänskap ta fart först i gymnasiet när vi även där hamnade i samma klass. Vi har alltså känt varandra i ca 5 år nu och igår kom vi in på att prata gamla minnen från högstadiet, gud vad det kändes som ett helt annat liv, vilket det i och för sig också var. Vi fick i alla fall många goa skratt och det kändes även sjukt att sitta och prata om det som om det vore igår, när vi idag liksom sitter hemma i min och min killes lägenhet och klappar min stora gravidmage. Haha vad saker och ting kan förändras, är dock väldigt glad och tacksam över hur livet har utspelat sig, och över hur min och Hannas vänskap har utvecklats från att bara ha varit två klasskompisar som i princip aldrig pratade med varandra till att hon idag är en av mina absolut närmsta vänner. Hon är guldvärd <3

Från det ena till det andra, inatt så sov jag gudomligt bra för första gången på flera månader! Vaknade bara 2 gånger av att jag behövde gå upp och kissa, sen en par gånger till när höften gick i lås, men annars har jag fått sova ostört. Så skönt! För mig som annars vaknar mellan 6-8 gånger per natt var detta rena rama lyxen. Har även drömt väldigt mycket, och inatt drömde jag att det var min tur att föda och var helt 100 på att det var dags sen när jag vaknade för att drömmen känts så verklig. Kanske är det ett tecken på att lillen vill ut inom de närmaste? 🙂

IMG_0405Åh har nog förresten inte visat vilken fin sängmobil som Charlie fick av sin farmor nu när vi var där förra helgen. Satte upp den direkt när vi kom hem och titta så fint och mysigt det blev! Kan även sätta på den så att den spelar musik, hur söt?! 😀 Tack farmor hälsar Charlie med en spark i magen!

Nu så ska jag börja göra mig i ordning för en promenad ute i det ruskiga höstvädret, så vi hörs lite senare eller någon annan dag. Ha det så fint tills dess 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emelie Rahm

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats