Storhandling och status på vikten | Emelie Rahm
Emelie Rahm

Emelie Rahm

Annons

Storhandling och status på vikten

IMG_0710IMG_0711
Mammas charmtroll! 😀

Uppe med tuppen! Eller egentligen har jag väl inte gått och lagt mig än…
Dagen (eller gårdagen blir det ju) har bestått utav storhandling i högsta grad. Den började som många andra dagar med att Viktor kom hem på frukosten och väckte mig med kaffe. Hade lite familjemys innan Viktor gick tillbaks till jobb och jag väckte och matade lilleman. Vid 11 tiden kom Charlies gudfar Stupis hit och jag gjorde mig i ordning för en storhandling. Började med att bocka av Willys där jag egentligen bara skulle ha ett par saker men som vanligt när jag går och handlar så hittade jag en jädrans massa klipp som bara inte gick att motstå. Älskar när man kan göra klipp och handla billgare än vad man först tänkt sig, det ger mig verkligen en inre tillfredsställelse haha. Efter lite mer än en timme inne på Willys och ett par hundra kronor fattigare åkte vi och hämtade upp min mamma för ännu mera handling på Lucu food (för er som mot förmodan inte är ifrån Malmö så är det en affär där dom har massa utländska varor och märken, jättebilligt och superrolig affär att gå i!). Samma visa där, skulle bara ha ett par varor men gick därifrån med en fullproppad vagn och ytterligare ett par hundra mindre i fickan. Men det drabbar ingen fattig som mamma brukar säga och jag gjorde faktiskt några ordentliga klipp så nu har vi mat hemma så det räcker för att bjuda över en hel armé på middag!

Vid fyra tiden var vi väl färdiga och då åkte jag och mamma hem till henne och tog en fika innan jag åkte hem och tvärslockna på soffan. Vid 23 vaknade jag igen och har varit vaken sedan dess… så tänkte passa på att slänga upp ett inlägg när det ändå bara går skit på tv:n.

På tal om något helt annat så var vi ju på BVC i onsdags med lilleman och träffade en läkare. Allt ser jättebra ut och han utvecklas precis som han ska! Alltid skönt att höra 🙂 Han har dessutom gjort en riktigt helomvändning gällande vikten som det till en början gick lite trögt med. Nu väger skrutten 4,5 kg och är 53 cm lång. Han har alltså lagt på sig 700 g sen förra besöket som var den 29/12! Jag blir så stolt över min fina påg som bara växer mer och mer för varje dag som går <3

Det var en liten update om hur vi spenderat dagen, så nu ska jag bara ut och fixa en flaska ersättning till lilleman sen är det minsann sängen som gäller för denna mamman! Ska sova så gott inatt känner jag 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emelie Rahm

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats