Emelie Rahm

Emelie Rahm

Nedräkning och slutspurt

Hej hopp! Idag är jag lite extra glad 😀 Vet dock inte riktigt vad det beror på men efter ett par dagar slöandes på soffan har jag idag tagit mig i kragen och fått städat här hemma. Känner mig mycket piggare och mer ” i gång” nu, så det är faktiskt jätteskönt. Har varit en riktig slacker hela helgen och inte pallat lyfta så mycket som ett finger, så det var verkligen välbehövligt att få i ordning lite, både på mig själv och i hemmet.

Idag är det exakt 14 dagar kvar tills lillen är beräknad att komma och jag har väl inte riktigt insett att vi faktiskt är riktigt nära målet nu. Det är som att man har varit medveten om det så länge, men att det hela tiden har känt så långt borta att man nog inte kopplat det riktigt. Men tänk, att jag när som helst nu kan föda mitt barn. JAG FÖDA BARN. Känns helt sjukt att jag ska bli mamma och jag får såna reality checkar typ varje dag nu men ändå så är det svårt att ta in. Men ja, snart blir vi föräldrar, jag och min älskade Viktor, till vår perfekta lille son. Det spelar ingen roll hur många gånger jag säger eller skriver det, för det känns lika overkligt varje gång. En sak är säker och det är att ingen, och då menar jag INGEN, är lika spänd som jag vid denna tidpunkten. Jag är spänd inför att se vem den lille krabaten som bott i min mage i 9 månader är, hur han ser ut och vem han är mest lik. Sen så börjar jag bli rätt så spänd/rädd/nervös inför själva förlossningen också (jag som hittills varit så lugn angående det… ja det skulle väl vända någon gång haha). Har gått loss på både youtube och tv4play nu den senaste veckan och kollat ihjäl mig på “Unga föräldrar”, “En unge i minuten” osv, så att jag är nervös är nog självförvållat till stor del. Men det är bara att köra! Lite sent att backa nu…

Under veckan som gått så har jag dessutom börjat få rätt mycket “mensvärk”, vilket jag misstänker kan vara förvärkar så vi väntar otåligt så får vi se när det blir bebis helt enkelt 🙂

Ska verkligen försöka göra fler inlägg nu de sista veckorna av graviditeten samt ta mycket bilder på magen vilket jag tyvärr varit väldigt dålig på, får liksom aldrig till den vinkeln så man ser hela magen utan att mina 100 hakor också kommer med… Hur sjutton gör alla ni andra blivande mammor för att få så bra och fina bilder på magarna?!
Nu väntar jag in min goda vän Hanna som kommer hit här när som, så vi hörs i dagarna helt enkelt bloggis! Tills dess får ni som läser ha det så bra 😀
FullSizeRender(32)IMG_0407

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emelie Rahm

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats