Emelie Rahm

Emelie Rahm

Långpromenad och wienersemla

IMG_20160123_152417IMG_20160123_152304

 Så var det lördag igen!
Idag var planen egentligen att vi skulle till Lund för att ta en fika med Charlies farmor, men så blev det inte. Så istället pälsade vi på oss och gav oss ut på en långprommis hela lilla familjen 🙂 Det blev minsann en rätt lång runda som tog oss ungefär 1,5 timme. Skönt att komma ut lite i den friska luften!

IMG_20160123_152529IMG_20160123_152529
På vägen hem gick vi in om Konditori Katarina och köpte lite lördagsfika. Gud vad jag har varit sugen på semlor nu denna veckan. Jag brukar vara rätt tråkig och alltid välja den traditionella semlan (så vet man vad man får liksom…) men nu idag så tänkte jag faktiskt prova något nytt och chansade på en wienersemla istället. GUD VAD GOTT. Satt med min semla i säkert 20 minuter och bara njöt medans Viktor tryckte i sig sin på en halv minut haha.

Nu ska vi nog bara vara hemma och mysa resten utav dagen. Kanske ska få tummarna loss ur röven och plocka ner julpyntet… känns som att det börjar bli dags nu. Jag är så jäkla lat när det kommer till sådana saker, jag älskar att ta upp det och pynta men hatar att ta ner det! Men men, det är väl lika bra att få det gjort. Så det är väl det vi ska göra, sen så kommer nog min mamma hit här sen också och lämnar mer sarma ( 😀 ) plus lite nya underkläder som hon har beställt till mig. Fina fina mamma <3

Hoppas ni alla får en fin och mysig lördag så hörs vi när jag har något mer att skriva om helt enkelt 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emelie Rahm

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats