Emelie Rahm

Emelie Rahm

Thomas Sabo gifts

IMG_0708FullSizeRender(11)

God morgon!
Vaknade vid nio i morse av att min fina man kom hem från jobb. Pussade lite på honom innan han skulle tillbaka, sen så låg jag och lilleman kvar i sängen och hade morgonmys innan det var dags för han att äta. Han skämmer bort oss med så mycket sömn, nu sover han 6 timmar i sträck varje natt. Sen brukar jag gå upp och mata honom vid 6-7 tiden, och sen så somnar han om med oss igen. Så skönt att vår bebis är så lätt att tillfredsställa! Helt ärligt så hade jag mer sömnbrist när jag var gravid och tycker att det var mer krävande än vad det är nu när han är ute. Vi har fått världens snällaste och goaste lille kille<3

Morgonmyset avbröts när det ringde på dörren och där väntade ett paket till mig från mina fina killar. Skulle egentligen fått det till julen men i och med att vi knappt varit hemma och kunnat ta emot budet så fick jag det nu istället. Vad paketet innehöll kan ni se på bilden ovan. Ett jättefint armband där Charlies namn och personnummer är ingraverat, samt en ny berlock till mitt andra Thomas Sabo armband som jag haft sedan tidigare. På berlocken står det “Mum” i ett hjärta och sen är det en prinskrona. Älskar både berlocken och armbandet, nu har jag min älskade mans namn på fingret och min underbara sons på armen. Dom gör mig så lycklig!

I eftermiddag ska vi till BVC och träffa läkaren. Är rätt så spänd på och se hur mycket lilleman har växt sen sist vi var där (29/12), då var han 52 cm lång och vägde 3,8 kg. Tippar på att han nu väger runt 4,2 kg så vi får se senare om jag hade rätt eller inte hehe. För övrigt så finns det faktiskt inte så mycket att berätta nu. Lilleman växer och utvecklas mer och mer varje dag, och samtidigt som det är så kul att se hans utveckling så är det lite sorgligt. Vart tog min lilla nykläckta fågelunge vägen? Hans kläder i stl 50 passar honom fortfarande men vissa pyjamaser har blivit för korta i benen… min stora lille kille!

Nu ska jag ta en kopp kaffe och läsa igenom lite bloggar innan det är dags att göra sig i ordning. Hoppas det blir en fin dag för er alla! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emelie Rahm

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats