Emelie Rahm

Emelie Rahm

Serbisk jul

Hejhej!
Igår så åkte jag och Charlie hem till min mamma för en obligatorisk fredagsfika när hon hade slutat jobba. Drack kaffe och spelade yatzy och bara hade mormor mys. Jag och min mamma har kommit varandra om möjligt ännu närmre efter att lilleman föddes. Vi umgås ett par gånger i veckan och det finns ingen, förutom Viktor, som jag har roligare med än min mamma. Hon är bäst!

Våra familjevänner är serber ifrån Bosnien, och igår skulle mamma och hennes man dit och fira serbisk jul på kvällen, vilket även jag och Charlie hakade på. Hade det jättetrevligt och åt så mycket mat och kakor att jag hade kunnat rulla hem. Älskar juggemat och hade jag fått välja så hade jag ätit sarma 5 av 7 dagar i veckan 🙂

Kvällens värd Branka, som är en god vän till min mamma, är superduktig på att virka. Och igår visade hon mig en filt som hon har påbörjat till Charlie, hur gulligt? 😀 Blev väldigt överraskad och rörd över handlingen, och hon har även observerat att Charlies pappa är ettt stort fan utav Malmö ff så självklart går filten i himmelsblått och vitt. Blir så glad och rörd över alla som visar så mycket kärlek och omtanke till vår son.

Nu ska vi sitta och mysa lite innan jag ska hoppa in i duschen och göra mig fin för ikväll är det datenight woopwoop! Min mamma ska passa Charlie i ett par timmar så att mamma och pappa kan få gå ut och äta tillsammans. Ska bli så  mysigt att få lite egentid med mannen i mitt liv <3

IMG_0658Såhär fina var vi igår, älskar den koftan som han fick utav min fina vän Cornelia, vars farmor har stickat den bara till Charlie. Så fint!

IMG_0638(1)Mitt hjärta svämmar över av kärlek till dessa två!

Ni får ha en fin dag allihopa! Det ska i alla fall jag ha 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emelie Rahm

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats