Emelie Rahm

Emelie Rahm

Oj, tradigt inlägg…

IMG_0714IMG_0714

God morgon!
Idag är jag inte särskilt pigg vill jag lova. Det känns verkligen att det blev sent igår och jag hade inte tvekat att gå och lägga mig i några timmar till, om jag hade kunnat. Men det har jag minsann inte tid med, har nämligen ett par saker på agendan idag. Ska träffa min mamma vid 15, så ska vi gå och handla lite nytt smink (vilket verkligen behövs!), sen så ska jag eventuellt sola och tvätta Charlies kläder. Sen ikväll så ska vi även äta middag hemma hos mamma och hennes man. Har längtat efter denna middagen hela veckan, mamma satte igång och lagade sarma redan igår, så har det stått på spisen hela natten. Känner redan hur det vattnas i munnen 🙂 ska nog till och med skippa frullen så jag orkar äta mer sen…? 😉

 Har inte så jätte mycket mer att skriva nu faktiskt, det har inte hänt allt för mycket sen jag skrev i natt. Ja jag får be om ursäkt för ett supertradigt inlägg men jag ska bättra mig!

Ha en fin dag så hörs vi!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emelie Rahm

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats