Emelie Rahm

Emelie Rahm

Första snön är kommen!

Godmorgon på er!  (Eller Goddag kanske jag ska säga med tanke på vad klockan är…)

Igår hade vi en riktig mysdag hemma, jag och Viktor. Sov tills vi vaknade och gick sen iväg till affären för att inhandla en typisk lördagsfrukost som vi sen åt framför tv:n med levande ljus och så, mysmorgon deluxe!

Fick sen ett sms av min mamma som informerade mig om att det börjat snöa, och min första tanke var bara panik! Det första som slog mig när jag såg snön var nämligen att vi har glömt att fylla på med glykol i kylaren på bilen haha. Köpte bilen i våras så har därför inte haft en tanke på det innan utan bara kört med vatten i kylaren. Snabbt som attan fick jag med mig mannen min och tog en promenad bort till macken här vid oss och köpte glykol samt en isskrapa (som vi inte heller har behövt tänka på förens nu…) så nu är vi rustade för vintern! Direkt när jag varit ute och fyllt kylaren så kunde jag andas ut igen haha. Därefter gjorde vi inte mer än att vi tvättade igår kväll men annars har vi bara myst hemma i soffan. Nästa gång vi tittade ut genom fönstret var det heeeeelt vitt ute, och för er som inte bor i Malmö så låter det kanske inte så märkvärdigt men för oss här nere i söder så händer det inte allt för ofta att snön faktiskt lägger sig, och gör den väl det så är det slaskigt efter en timme. Men nu när jag vaknade upp idag så låg minsann snön utanför oss kvar och det snöar rätt så rejält nu, vilket jag tycker är supermysigt. Och nu, i med snön så känns det verkligen att lillens ankomst är nära 😀

IMG_0417Idag har vi inte heller allt för mycket på agendan utan ska väl bara mysa hemma lite nu och sen kanske gå bort till våran kompis som också bor här på Kirseberg och ta en fika. Barnet i mig vill bara ut och promenera i snön hehe… 🙂

Idag är faktiskt en lite speciell dag för oss, förutom att denna vinterns första snö har kommit så är vi nu även nere på ensiffrigt! Juste, bara 9 ynka dagar kvar tills vår lille prins är beräknad att komma 😀 Men för oss får han gärna kika ut tidigare om han vill. Nu känns det verkligen att det börjar närma sig med stormsteg, både fysiskt och mentalt. Jag har börjat känna mig betydligt tyngre och stelare än vanligt, och mina höfter värker som bara den. När jag ligger ner får jag nog vända mig var 10:de minut för sen är det precis som att höften blir helt låst och öm… Ganska så jobbigt faktiskt men jag ska vara glad över att alla dessa krämpor kommer först nu när det bara är några få veckor kvar. Känns som att jag kan stå ut ett litet tag till i alla fall 🙂 Annars så är allt bra, vi försöker ta det så lugnt som möjligt när vi väl är hemma och går och lägger oss tidigt så att vi får alla sömntimmar som vi behöver. BB väskan är packad och står färdig och allt är fixat och klart inför bebis, så vi känner oss nog rätt lugna. Nu går vi bara och väntar på hedersgästen himself 🙂
IMG_0419Nu ska jag hoppa in och ta en dusch innan vi ska bege oss ut, så ni får ha en skön söndag så hörs vi snart igen! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emelie Rahm

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats