Emelie Rahm

God morgon!

Godmorgon där ute! Hela helgen har det varit kanonväder här i Malmö, 32 grader och strålande sol, det ger vi fem tummar upp för! Igår kväll började det dock regna och åska som bara den men idag när jag vaknade var det strålande sol igen trots att det varit lovat regn hela dagen idag. Men jag klagar absolut inte, det enda är väl att jag känner mig tio gånger mer svullen än vad jag gör annars haha. Dagens planer ser i alla fall ut såhär:

* Äta klart frukosten och göra mig i ordning för att sedan möta upp min morfar och få iväg bilen till verkstan.

Ja mycket mer än så har jag faktiskt inte planerat, men då jag oftast är rätt seg med att få saker o ting gjorda så känns det ändå som en grym prestation haha.

Igår så körde vi som sagt iväg till Öresundsbron och utsiktsplatsen där, så gick en promenad där innan vi satte oss på en bänk nere vid havet och kollade på Danmark (Låter rätt häftigt när man säger så, men för oss här nere är ju det vardagsmat). Efter det köpte vi bara med oss pizza hem och hade mys framför tv:n 🙂

IMG_0015IMG_0011IMG_0010IMG_0008
Ta nu det lugnt med kritiken för kvaliteten på bilderna, hade oddsen emot mig med mobilkamera och solen från fel håll 🙂 Ha en fin dag du!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats